reparamacoperis.com

DESPRE NOI

 

Reparamacoperis.com ofera servicii privind constructia, instalarea si repararea de acoperisuri pentru case, cladiri rezidentiale si birouri. Angajamentul nostru este de a ne ajuta clientii cu preturi echitabile si servicii eficiente si de calitate. Personalul nostru este format dintr-o echipa profesionista, calificata în a oferi lucrari de calitate. Avem tehnologia si echipamentele necesare pentru a asigura performanta fiecarui proiect. Livrarile noastre sunt de cea mai înalta calitate.
Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis.

Putem crea si repara de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern.

Firma noastra are un portofoliu impresionant de lucrari de acoperisuri cu tigla ceramica cu un design unic executate cu tigle de diverse forme, dimensiuni si culori. Lucrarile noastre sunt facute sa dureze zeci de ani, iar lucrarile executate stau marturie asupra seriozitatii noastre. Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri.

Serviciul de masurare a acoperisului casei dumneavoastra presupune deplasarea unei echipe la fata locului si efectuarea masuratorii proiectului fara perceperea vreunui tarif.

Acoperisul casei este foarte important, acesta reprezentand primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata de profesionisti in domeniu.

Daca aveti orice întrebare, va rugam sa accesati pagina de contact.