reparamacoperis.com

SERVICII

Reparatii si montaj acoperis!
La reparamacoperis.com avem o echipa tehnic calificata pentru a efectua lucrari de întretinere a acoperisurilor. Avem tehnologia si experienta necesara pentru a asigura etansarea corecta ca o solutie ideala pentru a va proteja împotriva vântului, ploii si zapezii. Totul la preturi corecte si executat de profesionisti.
Noi folosim numai materiale si consumabile de înalta calitate, atât de la producatori interni cât si de import. Angajamentul nostru de a folosi numai produse de calitate va asigura un rezultat de lunga durata.
Suntem foarte eficienti, competenti si seriosi – partenerul ideal pentru operatiuni la inaltime. Serviciile noastre includ activitati complexe pentru acoperisuri de cladiri particulare, supermarketuri si complexe industriale. Indiferent daca acoperisurile sunt plate, inclinate, acoperite cu tabla sau alte materiale ori daca doriti lucrari la inaltime pentru gradini si sere – noi suntem solutia perfecta.

Sunati-ne si oferiti-ne orice provocare.
Vom fi pregatiti sa va rezolvam orice problema legata de acoperisul dumneavoastra.
– Consultatii la fata locului
– Constructii noi
– Reparatii acoperis
– Izolatii acoperis
– Operatiuni pe acoperisuri pentru case particulare, supermarketuri sau cladiri industriale HALE CONSTRUCTI METALICE
– Oferim si optiuni pentru finantare
– Solutii special gandite pentru dumneavoastra- Furnizori ieftini de materiale
– Instalam acoperisuri pentru gradini de vara
– lucrari hidroizolatii cu membrana bituminoasa ,reparatii terase ,acoperisuri,vopsit tabla pe case reparat, chituit, reconditionat
Munca de calitate la preturi competitive

Experienta noastra bogata in domeniu se poate dovedi deosebit de utila – pentru necesitatile dumneavoastra. Intreprindem operatiuni de mare precizie si finete – totul bazat pe calitate, competenta si respectarea termenelor limita. Desigur ca tarifele noastre sunt rezonabile. Gandim toate proiectele pentru dumneavoastra astfel incat sa ne putem incadra in bugetul stabilit de comun acord.

Instalatii
La reparamacoperis.com avem o echipa calificata în construirea si remodelarea acoperisurilor dvs. Bazati-va pe noi atunci când aveti nevoie de jgheaburi, burlane si reconditionari mansarde, printre altele. Profesionistii nostri va asigura rezultate de înalta calitate, estetice si la preturi foarte corecte.
Serviciul nostru de relatii clienti include: consiliere cu privire la instalarea sau aplicarea produselor noastre si garantie extinsa pentru toate materialele si lucrarile noastre.
Daca aveti orice întrebare, va rugam sa accesati pagina de contact.